Kinderdagverblijf

Seva Kinderopvang

Locatie Den Haag

Openingstijden

Open van
07.00-18.30 uur

VVE

Voorschoolse Educatie
Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Gezellige kinderdagopvang

in een leerzame omgeving
Uw kind is van harte welkom op een kinderdagverblijf van Seva Kinderopvang! Op diverse locaties in Den Haag of Rotterdam vindt u onze kinderdagverblijven, zoals in het Vermeerkwartier, het Transvaalkwartier of Delfshaven. We ontvangen hier kinderen van 0 tot 4 jaar in huiselijke sfeer, waar ze kunnen spelen en leren onder deskundige begeleiding. Onze baby-, dreumes- en peutergroepen bestaan uit maximaal 12 kinderen. Op het kinderdagverblijf houden we het ritme van uw kind zoals thuis aan. Baby’s eten, slapen en worden verschoond op de momenten die uw kind gewend is. In samenspraak met u gaan we geleidelijk over op het ritme van de dreumesen en peuters. De kinderen eten, slapen en spelen dan gezamenlijk op vaste momenten van de dag. Wist u dat u ook onze haal- en brengservice kunt combineren met het kinderdagverblijf?

Dagopvang 0-4 jaar

Meerdere malen per week maken wij kennis met de natuur en zijn wij bezig met sport en spel. Het hele jaar geopend van maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 18.30 uur. Gecertificeerde VVE programma (Voor- en Vroegschoolse Educatie)

Spelen, bewegen, leren en gezond eten

Op het kinderdagverblijf doen we aan veel activiteiten, zowel binnen als buiten. Alle onder deskundige begeleiding. Zo krijgen de peuters wekelijks gymles. Ons VVE-traject bestaat uit een combinatie van spelen, werken en leren. Dit doen we volgens de Piramide-methode, die kinderen een veilige omgeving biedt waarin ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. Verder eten we bewust.
De kinderen krijgen drie maaltijden per dag, inclusief warm eten, en tussendoor een snack- en een fruitmoment. Ons eten is heerlijke Surinaams getint! Eet uw kind thuis vegetarisch? Dan zetten wij deze lijn door. Sowieso houden we altijd rekening met persoonlijke eetgewoonten. Pampers zijn ook inbegrepen op ons kinderdagverblijf.

Peuterspeelzaal 2-4 jaar